Alimente gratuite pentru timişoreni. Se oferă făină, lapte praf şi orez, dar nu e nimeni interesat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai săraci dintre timişoreni şi-ar putea umple cămara pentru iarnă în mod gratuit de la Primăria Timişoara, mai ales că instituţia oferă făină, mălai, paste, biscuiţi, orez şi lapte praf celor nevoiaşi.

Directia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara a început distribuirea de produse alimentare din stocurile de intervenţie ale Uniunii Europene. Acţiunea a devenit o tradiţie la Timişoara, iar cozile au ţinut zile în şir la celelalte evenimente. Singura diferenţă este că în această toamnă numărul celor interesaţi de alimentele gratuite a scăzut drastic.

De făină, mălai, paste, biscuiţi, orez şi lapte praf pot beneficia cei cu ajutor social pentru venitul minim garantat, şomerii, pensionarii sistemului public şi persoanele cu handicap grav şi accentuat, însă numărul celor care au trecut pragul depozitului de pe strada Ioan Plavosin, numărul 21, din cartierul Mehala, e tot mai mic pe zi ce trece.

Chiar dacă interesul e diminuat, cei de la Primăria Timişoara spun că îi vor aştepta pe beneficiarii programului până la epuizarea stocurilor.

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite