Alice Năstase şi Simona Catrina au adunat zeci de cititoare „Tango" la Timişoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: dezbaterea revistei Tango
Timişoara: dezbaterea revistei Tango

Zeci de cititopare şi fane ale revistei „Tango" s-au reunit ieri seară, la Timişoara, pentru a participa la o discuţie deschisă despre femeia modernă, frumuseţe, bani şi succes. Dezbatarea a fost organizată împreună cu redacţia Adevărul de Seară Timişoara. Zeci de femei de carieră din Timişoara au dat curs invitaţiei.

Evenimentul, moderat de Alice Năstase şi Simona Catrina a fost foarte interesant şi datorită publicului timişorean, cald, primitor şi interesant, după precizările organizatorilor.


Timişoara: dezbaterea revistei Tango

Publicul a fost foarte deschis şi prietenos, dar nu mă mir. Mă aşteptam să fie aşa pentru că am mai avut şi alte întâlniri în Timişoara şi aşa a fost de fiecare dată când am venit aici, m-au luat în surprindere în mod plăcut, de fiecare dată. Sunt oameni deştepţi, oameni frumoşi, mai buni decât la Bucureşti. Pe mine mă uimeşte, mă bucură şi mă întristează, deopotrivă. Văd că există şi locuri mai prietenoase pe pământ decât cele din care venim noi. Cred că a fost o dezbatere reuşită şi fiecare dintre noi a rămas cu câte ceva", a mărturisit Alice Năstase la finele evenimentului.


Timişoara: dezbaterea revistei Tango

Femeile au nevoie de evenimentele „Tango"

Co-moderatoare a dezbaterii a fost Simona Catrina, care a trasat şi concluzia serii - oamenii au nevoie de asemenea seri, pentru a-şi limpezi raţiunea. „Asistăm la atâtea truisme la televizor, vedete şi preconcepţii, încât avem nevoie să ne spălăm un pic raţiunea.  Nu venim aici ca la psiholog să ne spunem defectele, dar învăţăm să fim foarte relaxate şi oneste cu noi", a explicat aceasta.


Timişoara: dezbaterea revistei Tango

A fost minunat. Am văzut cel mai frumos oraş din România pe care l-am vizitat în ultima perioadă. Nu mi-a venit să cred. Venită din zbuciumul ăla din Bucureşti, în care nimeni nu se uită la nimeni şi pe nimeni nu interesează nimic. Venită dintr-un oraş numai al maşinilor, când am stat în Piaţa Unirii, mi-am dat seama că parcă locuiesc în altă ţară", a declarat Liliana Munteanu, director de proiecte speciale la „Adevărul Holding".


Timişoara: dezbaterea revistei Tango

Misiunea „Tango" continuă

Misiune alansată de echipa „Tango" continuă. „Vom merge mai departe, prin ţară. Avem programată în fiecare lună să organizăm câte o dezbatere într-un oraş mare. Alternăm întâlnirile noastre şi cu întâlniri legate de lansările de carte de Simona  Catrina şi de mine, pentru că mergem împreună pretutindeni. Aceasta este adevărata noastră vocaţie, să vorbim cu oamenii. Să căutăm răspunsuri, să punem întrebări. Avem subiecte noi pentru ceea ce facem de acum încolo. Vom continua să transmitem mesajul către femei - legat de autenticitate şi onestitate, de unde vin o serie de înterbări şi discuţii, la infinit", a explicat Alice Năstase.



Evenimentul a fost susţinut la Timişoara de „Eve Fashion Lounge" şi hotel Boavista.

Timişoara: dezbaterea revistei Tango
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite