Alexa: "La Zagreb jucăm pentru orgoliu şi pentru o ultimă impresie bună"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Alexa a părut obosit la conferinţa de presă de la Zagreb
Dan Alexa a părut obosit la conferinţa de presă de la Zagreb

Căpitanul de la "Poli" Timişoara a spus că echipa resimte oboseala după cele 29 de meciuri jucate în prima jumătate a sezonului, dar că bănăţenii au pentru ce să lupte în ultimul meci al anului.

Click AICI pentru o galerie foto de la antrenamentul oficial al timişorenilor la Zagreb!

Dan Alexa consideră că meciul din această seară va fi unul foarte greu, pentru că Dinamo Zagreb are încă şanse la calificare. "Întâlnim o echipă foarte motivată, valoroasă, care ne-a pus foarte multe probleme la Timişoara. Ei au încă şanse de a-şi îndeplini obiectivul dacă înving, aşa că va fi foarte greu pentru noi. Dar şi noi avem orgoliu, jucăm pentru punctele din coeficientul UEFA şi pentru a lăsa o ultimă impresie bună", a spus mijlocaşul bănăţean.

Jucătorul alb-violeţilor a făcut şi o scurtă analiză a primei părţi a sezonului. "Cu siguranţă se putea mai mult, atât în Europa League, cât şi în campionat. După ce am eliminat Şahtiorul, am avut mari speranţe, dar am plătit tribut lipsei de experienţă, iar câteva greşeli individuale au contat mult în eliminarea noastră. Toate aceste jocuri în cupele europene şi-au lăsat amprenta şi în campionat. Noi am fost în multe meciuri din Liga I obosiţi şi cred că şi asta a contat în clasament", a declarat Dan Alexa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite