Alb-violeţii timişoreni vor să devină lideri după meciul cu Victoria Brăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Timişoara va juca mâine la Buzău, împotriva celor de la Victoria Brăneşti, ocupanta locului 15 în Liga I. Bănăţenii au plecat în Bărăgan cu gândul să devină lideri în campionat, măcar până la meciul Oţelul - "U" Cluj.

Antrenorul Duşan Uhrin jr. şi-a pus în gardă jucătorii înainte de meciul de mâine cu Victoria Brăneşti. Cehul spune că fotbaştii săi nu trebuie să se îmbete cu apă rece după victoria clară cu Universitatea Craiova, pentru că echipa lui Ilie Stan s-a dovedit un nucă tare în actuala ediţie a Ligii I, chiar dacă se clasează de abia pe locul 15. „Ne aşteaptă un meci greu în faţa unei echipe care a pierdut greu majoritatea meciurilor la un singur gol. Şi cu Steaua au făcut un meci excelent. Noi ne dorim să întărim punctele câştigate acasă şi să ne menţinem la două puncte de Oţelul”, a declarat Duşan Uhrin jr.

Teren greu la Buzău

Dacă timişorenilor le ies socotelile şi în târg, Poli ar putea să devină lider în Liga I, cel puţin până la disputarea meciului dintre Oţelul Galaţi şi „U” Cluj. Partida Victoria Brăneşti-Poli Timişoara se va disputa vineri, de la ora 18.00, pe stadionul Gloria din Buzău. Terenul greu îl pune în gardă pe Uhrin jr.
„Nu am mai repetat atât de mult fazele fixe, deşi pot fi o soluţie la terenul prost. Eu sunt încrezător că jucătorii noştri îşi vor arăta calitatea pe teren”, spus cehul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite