Alb-violeţii timişoreni promit goluri în partida cu Politehnica Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criticile patronului după primul meci al returului nu i-au lăsat indiferenţi pe jucătorii timişoreni, care promit revanşa în partida cu Poli Iaşi. Fotbaliştii bănăţeni sunt convinşi că vor recupera diferenţa de cinci puncte faţă de locul întâi, ocupat în acest moment de CFR Cluj.

Srgian Luchin este de părere că echipa poate trece peste semi-eşecul de la Bistriţa, iar meciul de pe teren propriu cu Politehnica Iaşi, programat vineri seara, trebuie câştigat în mod categoric. „Ne-a trecut, nu ne-a trecut supărarea, noi trebuie să privim înainte şi să pregătim foarte bine jocul cu Poli Iaşi. Vom întâlni o echipă foarte bună şi nu avem voie să mai facem paşi greşiţi. Am văzut meciul lor cu Rapid, cu siguranţă nu vom avea un meci uşor”, a spus fundaşul bănăţean.


Acesta a indicat că echipa şi-a însuşit criticile patronului. „Sper să avem o altă atitudine, să compensăm prin dorinţa de victorie. Trebuie neapărat să marcăm. La Bistriţa am avut patru – cinci ocazii foarte mari, iar dacă dădeam gol nu se mai făcea atâta tam-tam. Important e să bagi mingea în poartă pentru că fotbalul se joacă pe goluri”, a declarat Luchin.


Fotbalistul nu se teme de arbitraje ca cel din partida Dinamo – Craiova. „Şi în tur au fost greşeli de arbitraj, se vor mai face, asta este. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră. E adevărat că s-a mărit distanţa faţă de primul loc, însă mai sunt multe jocuri de disputat, avem timp să recuperăm punctele care ne despart de locul întâi”, a mai spus Srdjan Luchin.


Dede se pregăteşte de ieri

Ademar Dede, internaţionalul angolez achiziţionat de „Poli” în iarna acestui an, a revenit la antrenamente, după o accidentare suferită în cantonament. „Mă simt foarte bine acum şi mai am o săptămână pentru a mă recupera după traumatismul muscular pe care l-am suferit în perioada de pregătire. Sunt aici pentru a mă antrena cu echipa şi să acumulez cât mai multă experienţă. Sper ca lucrurile să meargă cât mai bine pentru Timişoara şi să ne îndeplinim obiectivele”, a spus jucătorul african.


Ştiu că Liga I este un campionat foarte puternic şi deţin multe informaţii despre echipele din fotbalul românesc. Sunt cel puţin cinci echipe care se luptă pentru titlu. Echipa noastră este în stare să se lupte şi ea pentru primul loc. Diferenţa de cinci puncte faţă de primul loc nu este una mare, pentru că mai sunt multe meciuri de disputat. Sunt sigur că dacă vom reuşi să ne concentrăm foarte bine vom recupera acest dezavantaj”, a mai spus Dede, care a fost convocat la naţionala Angolei pentru Cupa Africii, însă a jucat doar câteva minute, din cauza unei accidentări.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite