Alb-violeţii au oferit flori timişorencelor cu ocazia zilei de 8 martie (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai bine de jumătate din lotul Politehnicii Timişoara s-a prezentat la mall, iar fotbaliştii au oferit reprezentantelor sexului frumos garoafe, trandafiri şi mici atenţii cu însemnele clubului.

Grupul a sosit la mall cu autocarul echipei, însă jucătorii erau îmbrăcaţi "în civil", multe dintre cele care au primit flori nerecunoscându-i. "Nu consider că am făcut ceva special, am dat florile şi atât. Probabil că nu ne-au recunoscut, dar nici nu ne-au întrebat, cred că au fost bucuroase de cadou", a spus Alex Bourceanu, completat de Srgian Luchin: "Le urăm la mulţi ani tuturor femeilor şi ne bucurăm să facem astfel de acţiuni, să le oferim flori şi mici cadouri".

Winston Parks a fost unul dintre fotbaliştii cu cel mai mare succes printre timişorence, fapt care ar putea să-i provoace necazuri acasă. "Am uitat să-i iau ceva soţiei mele, dar să nu-i spuneţi, că m-ar omorî. Însă am timp până la miezul nopţii. Am să o scot în oraş la masă, să bem puţin vin. Şi acasă în Costa Rica facem la fel, luăm flori, scoatem fetele la o cină romantică, sau undeva să dansăm", a spus costaricanul cu zâmbetul pe buze.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite