Află câte amenzi Telpark mai poţi să iei până la blocarea roţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administrarea Domeniului Public Timişoara le oferă timişorenilor posibilitatea să vadă câte amenzi neplătite la parcări au cumulat. La trei amenzi neplătite, maşina se blochează sau se ridică.

„Începând de astăzi 10 iulie 2010 oferim posibilitatea verificării în timp real a numărului de înştiinţări pentru neplata parcării existente în evidenţa noastră pe fiecare număr de maşină”, anunţă comunicatul ADP. Serviciul este valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote. Verificarea se poate face printr-un mesaj trimis la numărul 1210. Mesajul trebuie să conţină „telpark numărul maşinii” (ex. telpark tm 20 urs), iar într-un minut veţi primi răspunsul. Costul mesajului este 0,1 euro plus TVA.

Timişorenii pot cere detalii despre orice maşină, inclusiv despre o maşină pe care intenţionează să o cumpere şi vor să ştie câte amenzi are la activ. „Dacă aveţi un număr de trei înştiinţări de plată sau mai multe neplătite, sunteţi în pericol de a avea roţile maşinii blocate sau maşina ridicată şi transportată în parcarea ADP până la plata taxelor, amenzilor şi costurilor de transport şi depozitare”, au mai arătat reprezentanţii ADP.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite