Timişoara: Afacerile cu hărţi prosperă datorită „Poli“ Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Afacerile cu hărţi prosperă datorită „Poli“ Timişoara
Timişoara: Afacerile cu hărţi prosperă datorită „Poli“ Timişoara

Librăriile din Timişoara nu sunt pregătite să facă faţă cererilor de hărţi venite din partea turiştilor străini care vor să participe la meciurile echipelor pe care le susţin.

La meciul dintre Poli şi Sttutgart din preliminariile Ligii Campionilor, o librărie din zona centrală a rămas fără hărţi cu Timişoara. După ieşirea din Ligă şi calificarea în Liga Europa, Poli primeşte mai mult ca niciodată vizite de la echipele din străinătate.

Infuzie de capital de la turiştii străini

În perioada următoare sunt aşteptaţi să vină în oraşul de pe Bega suporteri din Croaţia, Olanda şi Belgia, ceea ce nu poate fi decât un câştig pentru oraş. Din punct de vedere turistic Timişoara nu este foarte pregătită să-i întâmpine pe suporterii dornici să viziteze obiectivele turistice ale oraşului.

„Am vândut tot. Nu mai avem nicio hartă cu Timişoara şi nici nu se găsesc să cumpărăm”, a spus şeful uneia dintre librăriile Humanitas, Paul Cruşcov.

Niciun ghid al oraşului

Şeful Librăriei Humanitas a spus că vin frecvent oameni care îl întreabă despre un ghid al Timişoarei, dar este nevoit să-i refuze. „Vin spre exemplu timişoreni care sunt plecaţi în străinătate şi vor să arate şi ei oraşul, dar nu există un ghid al Timişoarei”, a spus Cruşcov. Primăria a încercat o metodă de promovare a oraşului prin infochioşcurile turistice, dar proiectul a fost un fiasco total, aparatele fiind folosite, în special de porumbeii din zona centrală.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite