PORTRET / Adriana Popa uneşte destinele oamenilor singuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanca vede dincolo de aparenţele pe care le afişează oamenii şi le găseşte sufletul pereche cu care să-şi împartă viaţa.

Adriana Popa a învăţat să aibă grijă de oameni şi şi-a luat treaba foarte în serios. Tocmai de aceea, este una dintre puţinele persoane care şi-a dezvoltat o pasiune din a-i face pe oamenii din jurul ei fericiţi. „Părerea mea este că singurătatea este ceva cumplit şi mi-a plăcut întotdeauna să le fac cunoştinţă oamenilor”, a spus femeia. Timişoreanca povesteşte că, lucrând ca farmacistă în centrul oraşului, avea colege necăsătorite. „Le vedeam că sunt nefericite şi totul a pornit dintr-o plăcere de a vedea că omul e împlinit pe toate planurile”, a spus Adriana.

Trecerea de la hobby la cadru legal
Pasiunea s-a transformat într-o meserie, care-i ocupă mare parte din timp. „Simţeam că trebuie să dau o conotaţie legală acestui lucru şi atunci m-am hotărât să deschid agenţia”, a povestit femeia. Asta se întâmpla acum 15 ani, când Adriana era farmacistă şi s-a hotărât să devină o persoană fizică autorizată să apropie oamenii. Imediat după ce a reuşit să deschidă agenţia matrimonială, a început să colaboreze cu alte trei agenţii din Italia şi a reuşit să intermedieze relaţii între timişoreni şi persoane de acolo, relaţii care merg bine şi acum. Câţiva ani mai târziu, timişoreanca a decis să se concentreze pe partea locală. „Erau foarte multe persoane care doreau să cunoască pe cineva, dar nu doreau să se căsătorească în străinătate”, a explicat femeia.
Lumea Adrianei se învârte acum şi în jurul oamenilor pe care îi cunoaşte şi pe care încearcă să îi ajute. Are sute de clienţi care au ajuns să aibă încredere în calitatea ei de Cupidon profesionist şi alte zeci de cupluri, care s-au cunoscut prin intermediul agenţiei ei, care sunt o dovadă a faptului că timişoreanca are ochiul format.

Arhiva cuplurilor
„Am cuplat persoane în vârstă, dar şi tineri. Am o grămadă de poze cu cupluri care au deja copii, oameni care s-au căsătorit”, a povestit timişoreanca cu zambetul pe buze. Pentru a le oferi oamenilor posibilitatea să se cunoască faţă în faţă, fără obligaţia de a începe o relaţie, Adriana a început să organizeze o serie de baluri, petreceri unde clienţii ei pot socializa şi se pot cunoaşte mai bine. Mai mult chiar, a ajutat doamnele care au uitat de ele, să se regăsească.

„Erau femei care au început să se neglijeze estetic şi  noi le-am ajutat să facă o schimbare”, a spus timişoreanca. Adriana s-a decis să facă o carieră din meseria de Cupidon. „Am încercat să văd cum merge şi acum nu mă mai pot opri”, a mărturisit femeia.

Întrebări şi răspunsuri

Câte persoane sunt clienţi ai agenţiei?
În Timişoara sunt 300 de persoane care îşi caută perechea prin noi, iar în Italia sunt aproximativ 100.

Cine domină, femeile sau bărbaţii?
Femeile sunt mai multe, aproximativ 60 la sută din clienţii pe care-i are agenţia.

Ce vârste au oamenii care vin la dumneavoastră?
Sunt şi tineri, cel mai tânăr are 26 de ani, iar cel mai bătrân are 73 de ani.

Ce-i place
Îmi plac foarte multe lucruri, lucrurile care rămân, nu cele palpabile. Lucrurile materiale ne aduc comfort, dar nu fericire. Cred că educaţia este foarte importantă. Să fii cinstit, să fii corect, să nu minţi, să fii credincios, un bun creştin, astea sunt lucrurile care îmi plac.

Ce nu-i place
Nu-mi place când o persoană are gânduri ascunse, când vrea să facă un rău, când nu se ghidează după normele morale, când încearcă să te păcălească.

Profil
Născută. Timişoara, 30.01.1962.
Studii. Şcoala Postliceală de Farmacie Timişoara.
Experienţă. De 15 ani conduce o agenţie matrimonială.
Familie. Căsătorită, un copil.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite