EXCLUSIV Ucigaşul cu Ferrari este revoltat că a fost condamnat la patru ani de închisoare. Citeşte poezia pe care a scris-o înainte să se predea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Cocoană, alias „ucigaşul cu Ferrari“, nu este singurul condamnat pentru infracţiuni  la Codul Rutier. Foto: Zoltan Kiraly
Adrian Cocoană, alias „ucigaşul cu Ferrari“, nu este singurul condamnat pentru infracţiuni la Codul Rutier. Foto: Zoltan Kiraly

Adrian Cocoană, ucigaşul cu Ferrari, a ales să scrie o poezie în legătură cu condamnarea primită pentru uciderea lui Lucian Reja. În doar patru versuri, medicul timişorean a catalogat cazul în care a fost condamnat drept "circ pe pâine". Vezi aici ce a scris Cocoană pe Facebook!

Chiar dacă nu este extrem de activ pe reţelele de socializare, Adrian Cocoană a postat întotdeauna pe Facebook articolele din presă care analizau evoluţia procesului în care era judecat. Printre pozele cu el în concediu şi like-urile primite pentru ultimele vizite de relaxare în străinătate, chiar înainte să ajungă în închisoare, Adrian Cocoană şi-a făcut timp şi pentru o poezie.

image

În doar patru versuri, medicul timişorean se exprimă în legătură cu condamnare la patru ani de închisoare pe care a primit-o după ce l-a ucis pe Lucian Reja, iar ulterior a fugit de la locul accidentului. Poezia creată de Cocoană se numeşte "Dosare minciună". Versurile sunt următoarele: "În circul ăsta cu dosare / Ce teatru comic mi se pare / Poporul o duce foarte bine / Căci primeşte CIRC pe PÂINE!".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite