Timisoara: Adrenalină la doar cinci minute de casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aer sau pe apă, curajoşii din Vest se pot bucura de un sfârşit de săptămână extrem.

Ofertele de weekend de la marginea oraşelor sunt cele mai eficiente metode eficiente de relaxare.

Bănăţenii care vor să-şi satisfacă setea de adrenalină nu trebuie să caute foarte departe metode de a se răcori pe timp de caniculă. Cei cărora timpul şi banii nu le permit să-şi petreacă sfârşitul de săptămână la munte sau peste hotare, se pot bucura de câteva ore petrecute în mijlocul naturii, la ieşirea din oraş. Acolo, bănăţenii se distanţează de problemele cotidiene şi se încarcă cu energie pozitivă pe cele mai moderne ritmuri, la plajă, sau în linişte, la umbră. Bănăţenii care vor o gură de aer curat, în afara apartamentelor de bloc, sunt tot mai pasionaţi de ski-jet-urile care îi atrag instant pe malul apei.

S-au săturat de grătare

„Aducem ski-jet-uri şi ATV-uri la Şag de doi ani, iar bănăţenilor le place la nebunie să facă şi altceva în afară de plajă sau grătare”, a spus Sorin Brânzoi. În pauzele dintre plimbările pe apă cu ski-jet-urile şi meciurile de fotbal sau volei care se încing pe plaja de pe malul Timişului, bănăţenii aleg cel mai adesea să se plimbe cu ATV-urile.

Aeromodele pentru piloţii de weekend

Acestea se închiriază doritorilor de condus pentru câteva ore, dar există şi fani înverşunaţi care îşi iau un ATV pentru o zi întreagă. „Pentru cei care vor un ATV pentru mai mult timp, şi preţul este negociabil”, a spus Sorin Brânzoi. Cea mai recentă ofertă de distracţie la marginea Timişoarei îi „înalţă” pe bănăţeni până la nori. Avioanele ultrauşoare şi-au făcut recent apariţia pe plajă şi promit celor care vor să zboare experienţe unice. „Timişorenii pot urca în avion, iar un pilot îi va plimba prin împrejurimi”, a explicat Sorin, care de două săptămâni şi-a dus avionul ultrauşor pe malul Timişului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite