Adio Terra! Primul centrul comercial din Timişoara şi-a închis porţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea chiriaşilor de la Centrului Comercial Terra se vor muta în singurul mall din oraş. Directorul Gheorghe Atudoroaie promite că vor fi menţinute preţurile mici, cu care şi-a câştigat Tarra clienţii.

Primul centru comercial din Timişoara, care şi-a deschis porţile în 1996, nu va mai exista începând cu noul an. Acesta se va închide de la 1 ianuarie 2010. Conducerea Centrului Comercial Terra a decis să mute toată activitatea în Iulius Mall. Terra a fost primul proiect din vest-ul ţării al companiei Iulius Group, având o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi şi peste 160 de spaţii comerciale.

O dată cu extinderea mall-ului, chiriaşii de la Terra au primit posibilitatea de a-şi continua activitatea într-un cadru nou. Centrul Comercial Terra era unul din locurile frecventate de cumpărători datorită preţurilor foarte accesibile. Gheorghe Atudoroaie, directorul de la Terra, care este şi director Dezvoltare Zona de Vest al Iulius Group, a declarat că preţurile mici se vor menţine odată cu extinderea singurului mall din oraş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite