Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a dat o chitară cadou de ziua sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chitara Washborn a fost câștigată de un fan Cargo
Chitara Washborn a fost câștigată de un fan Cargo

Adi Bărar și prietenii s-au întâlnit aseară într-un club timișorean, pentru cea a de a IX-a ediției al evenimentului “Jurnal de bord”, organizat cu ocazia zilei de naștere a liderului de la trupa Cargo.

Rockeri de toate vârstele au petrecut o seară cum destul de rar se mai întâmplă în Timișoara: cu acorduri și solouri de chitare electrice, tobe nervose, bași puternici, cu alte cuvinte, muzică rock de cea mai bună calitate.

“Jurnalul de bord” a început cu un moment inedit oferit de Farkas Szilamer, care cântă la sitar și bamsuri. Acesta a cântat pe scenă alături de chitaristul Adi Bărar, oferind o inedită repriză de muzică ambientală. Apoi, pe scena și-a făcut apariția Mircea Bunea Trio, iar apoi Adi Bărar Band. În final a venit concertul cu Cargo.

Chitara va ajunge pe peretele unui fan


De trei ani în coace, Adi Bărar oferă prin tombolă câte o chitară pentru unul din cei care a cumpărat bilet. Prima chitară, marca Fender, a ajuns la cineva care spune că nici nu are de gând să păstreze instrumentul, pentru că nu știe să cânte și nici nu este un mare colecționar. A doua, cea de anul trecut, marca Ibanez, a fost câștigată de bodyguardul clubului unde s-a ținut concertul. Nici acesta nu s-a dovedit un mare chitarist. Aseară, cea de a treia chitară oferită de Adi Bărar, în cadrul Jurnalului de Bord, a revenit unui consultant financiar, mare fan Cargo, care are de gând să decoreze peretele unei camere cu Washburnul câștigat la tombolă.

De mic copil am fost fan Cargo. Nu am venit să câștig o chitară, ci am venit pentru Cargo. Pentru noi, timișorenii, reprezintă ceva această formație. Am luat două bilete, pentru mine și prietena mea. Nici nu știam că e tombolă. A câltigat biletul cu numărul doi. Nu știu să cânt la chitară, de mic copil mi- am dort să învăț pian, dar nu au fost posibilități”, a declarat Adrian Gancea.

Acesta a avut o ofertă de 100 de euro să vântă chitara, dar a refuzat. “E ceva cu valoare sentimentală, are și autograful lui Adi Bărar. Nu o vând. Probabil că îi voi găsi un loc pe perete”, a mai spus câștigătorul. Evenimentul a avut loc în clubul Setup.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite