UPDATE Prim-procuror timişean reţinut de DNA pentru trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA au descins astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, din judeţul Timiş, unde fac percheziţii şi ridică documente pentru ancheta care vizează procurorii din cadrul Parchetului.

UPDATE: Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau-Mare, Ciprian Zamfirescu a fost reţinut de procurorii DNA şi dus la Bucureşti, urmând ca după audieri să se decidă dacă Zamfirescu va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Surse apropiate anchetei au declarat că în acelaşi dosar a fost audiată şi soţia prim-procurorului, Liliana Zamfirescu.

Procurorul-şef al DNA Timişoara, Tamaş Shifbeck susţine că nu ştie despre ancheta în curs de la Sânnicolau Mare. Purtătorul de cuvânt al DNA, Lidia Săplăcan a confirmat însă pentru „Adevărul de Seară", ancheta de la Sânnicolau. „Este o anchetă penală în curs. Atât vă putem spune deocamdată. Nu putem să spunem nici persoanele vizate, nici infracţiunile", a spus Săplăcan.

În ultimele luni, în mai multe cazuri DNA Bucureşti a intervenit peste procurorii anticorupţie din Timişoara, pentru a instrumenta dosare de corupţie. În celebrul scandal imobiliar Radisson, DNA Bucureşti a trimis în judecată un lot întreg de suspecţi, unii în stare de arest preventiv, după ce DNA Timişoara a emis rezoluţii de Neîncepere a Urmăririi Penale în acelaşi caz.


Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla cum evoluează ancheta

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite