UPDATE: Vitezoman somat cu focuri de armă pe șoseaua Timișoara – Sânnicolau Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmărire ca-n filme pe șoseaua Timișoara - Sânnicolau. Un șofer care a călcat pedala de accelerație peste limita impusă de lege a încercat să scape de poliție și a ignorant focurile de armă ale oamenilor legii care l-au somat să se oprească.

Un șofer grăbit s-a jucat de-a hoții și vardiștii cu polițiștii de la Rutieră, însă în cele din urmă a fost prins. Omul circula cu o viteză mult peste limita regulamentară când i-a observant pe polițiștii care stăteau la marginea drumului. De frică să nu fie amendat, acesta a apăsat și mai mult pedala de accelerație. Polițiștii au tras două focuri de armă în plan vertical în încercarea de a-l face pe acesta să se oprească. După o urmărire ca-n filme vitezomanul a fost prins și se află acum la postul de poliție din Variaș.

UPDATE 14:20

Șoferul care este din Periam și se numește Claudiu C. se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autorism neînmatriculat și se vor lua măsurile legale în ceea ce privește depășirea vitezei și pentru că nu a oprit la semnalele poliției. "În urmă cu câteva ore, în timp ce se aflau în acțiune de supraveghere a traficului rutier, pe drumul care leagă Timișoara de Sânnicolau Mare, un echipaj al Poliției Rutiere a depistat un autoturism care rula cu o viteză peste limita legală", a declarat Marinela Apostolache, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Vitezomanul circula cu 91 km/h prin comuna Biled, iar în momentul în care i s-a făcut semn să oprească, acesta a apăsat și mai mult pedala de accelerație. Încercând să scape de polițiști, care au pornit-o pe urmele lui, acesta a intrat pe un drum de țară și s-a îndreptat spre localitatea Satchinez. De abia după ce a fost somat cu focuri de armă, șoferul a oprit autoturismul și a mers împreună cu oamenii legii la secția de poliție din Variaș.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite