EXCLUSIV: Scandal cu iz de telenovelă pe scena Teatrului Naţional din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul Ioan Ieremia va intra în greva foamei pentru că, susţine el, nu este lăsat să iasă de pe scenă aşa cum îi stă bine oricărui om de teatru: în plină glorie! În schimb, directoarea Teatrului Naţional din Timişoara spune că "istoria cu acest personaj este extrem de complicată".

Ioan Ieremia a lucrat zeci de ani ca actor şi regizor la Teatrul Naţional din Timişoara. În urmă cu cinci ani a ieşit la pensie, însă nu aşa cum şi-ar fi dorit, adică după un spectacol de retragere, ci, susţine el, forţat de împrejurări. Acum vrea să urce din nou pe scena teatrului pentru a susţine spectacolul de încununare a întregii cariere, dar se află într-un conflict de proporţii cu Maria-Adriana Hausvater (Ada Lupu, cum îşi semnează spectacolele). "O neica-nimeni, directoarea teatrului, îmi persecută familia. Eu nu mai lurcez în teatru, dar fiul meu (Ion Ardelean Ieremia) şi nora mea (Claudia Ieremia), cea mai bună actriţă din Timişoara, sunt persecutaţi de această individă. Eu nu am vrut decât să fac un spectacol final, din banii mei, pe munca mea, dar ea nu mă lasă", a spus regizorul.


Adriana Hausvater susţine că încă de când a dat concurs pentru funcţia de manager al teatrului timişorean, Ieremia i-a creat numai neplăceri. "Mie nu mi-a cerut să facă nici un spectacol. Am un mare respect şi pentru fiul şi pentru nora dumnealui. Anul acesta îmi expiră mandatul şi dânsul apare de fiecare dată în astfel de moment cheie", a declarat directoarea teatrului.

image

CITIŢI MÂINE CARE SUNT MOTIVELE DE LA CARE A PORNIT SCANDALUL SI CE ACUZATII ISI ADUC CEI DOI OAMENI DE TEATRU

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite