Unii angajaţi ai primăriei copilăresc: 10 minute pauză de ţigară la fiecare oră de lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FOTOGALERIE. Unii dintre angajaţii administraţiei locale din Timişoara se comportă ca în liceu. Ei stau ascunşi după colţuri şi fumează, încă de la primele ore ale dimineţii. Întrebaţi de reporterii Adevărul de seară dacă sunt în pauză aceştia au evitat să dea un răspuns şi s-au ferit de obiectivul aparatului foto.

Parcarea din spate a Primăriei Timişoara ţine loc de fumoar. Culmea este că angajaţii nu se adună aici doar în timpul pauzelor, ci "schimbă ture" de 10-12 oameni la fiecare jumătate de oră, cel puţin. Surprinşi de reporterii Adevărul de seară Timişoara, unii dintre angajaţii care fumau "la colţ" au încercat să evite obiectivul aparatului foto şi nu au dorit să dea un răspuns concret la întrebările noastre.
Una dintre angajate a vociferat că "suntem în pauză, aşa că ce doriţi", însă nu a ştiut să spună nici la ce oră începe pauza, nici la cât se termină aceasta. Întrebată dacă au pauze de zece minute la fiecare oră, aşa cum se întâmplă la şcoală, aceasta a spus că "da".
Lăcrămioara Condea, consilier la Serviciul de Relaţii Publice, din cadrul Primăriei Timişoara, spune că nu ştie ca angajaţii instituţiei pe care o reprezintă să aibă alte pauze decât cele de masă, care sunt însă incluse doar în programul de marţi şi joi, când se lucrează mai mult. "Avem pauză marţi şi joi, de la 14:00 la 15:00. Eu nu ştiu alte pauze", a spus Condea.

CLICK AICI PENTRU O FOTOGALERIE CU ANGAJAŢII CARE FUMEAZĂ LA COLŢ!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite