UPDATE Un microbuz cu femei, care îngrijeau bătrâni în Austria, s-a răsturnat pe "şoseaua morţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în această dimineaţă în comuna timişeană Biled. Persoanele rănite se aflau în microbuzul care venea dinspre Ungaria. Şoferul român al microbuzului cu nemere de Bulgaria nu a adaptat viteza într-o curbă, iar microbuzul s-a răsturnat.

UPDATE: Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea timişeană Biled pe drumul care leagă Timişoara de Cenad. Microbuzul în care se aflau şase femei şi şoferul venea din Austria, unde femeile din Reşiţa au fost să îngrijească bătrâni. Pasagerii au scăpat ca prin minune. O singură femeie a fost rănită mai grav şi a necesitat să fie transportată la spital. "Scriam ceva în agendă când am văzut că derapăm. Ne-am speriat, dar bine că nu a fost mai rău", a spus una fin femeile din microbuz.

CLICK AICI pentru galerie foto

Potrivit poliţiştilor, şoferul microbuzului nu a redus viteza în curbă, remorca s-a desprins de microbuz, iar maşina a intrat în balans. "Autoturismul s-a răsturnat pe partea dreaptă pe fondul neadaptării vitezei", a spus comisarul Nicolae Istrat. Femeile rămase cu bagajele în drum vor fi preluate de maşinile familiilor care le aştepta astăzi la Lugoj.

Mai multe persoane au fost rănite într-un accident care s-a produs în urmă cu puţin timp în comuna timişeană Biled. Acestea se aflau într-un microbuz care se deplasa spre Ungaria. Este vorba de zece persoane care vor fi transportate în cel mai scurt timp la spital pentru a li se asigura serviciile medicale necesare. Din primele date furnizate de echipele descarcerare prezente la faţa locului, rezultă că accidentul a fost provocat din o deficienţă tehnică. Osia microbuzului care era prevăzut cu remorcă s-a rupt, iar autovehiculul, cu numere de Bulgaria, a ieşit de pe şosea.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite