Autorităţile publice se tem că Marian Iancu le-ar putea face praf imaginea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali şi cei judeţeni se plâng pe la colţuri că finanţarea acordată FC Timişoara este prea mare, în condţiile în care echipa nu a avut o evoluţie strălucită în ultima perioadă. În public, doar câţiva dintre ei au curajul să recunoască acest lucru.

Consilierul judeţean Viorel Sasca a vorbit deschis despre relaţia autorităţi publice - patronat "Poli" Timişoara. El a dezvăluit faptul că între CJT şi Marian Iancu planează o stare de nervozitate, deoarece patronul nu este dispus la discuţii transparente, deşi clubul primeşte peste 1,5 milioane anual de la administraţia judeţeană. Mărul discordiei de data aceasta îl reprezintă gazonul.

"Această relaţie nu mai poate continua aşa, în condiţiile în care criza economică accentuată se resimte tot mai mult în bugetul CJT. Domnul Iancu a fost invitat la mai multe discuţii, dar nu s-a sinchisit niciodată să vină. Mi se pare lipsă de respect. Domnul Iancu ar trebui să fie corect, transparent şi să-şi respecte obligaţiile asumate", a declarat Sasca. "Poli" Timişoara are datorii de câteva sute de mii de euro neachitate către CJ Timiş, însă patronul alb-violeţilor susţine contrariul. "Clubul are datorii la noi, dar domnul Iancu pretinde că noi le-am fi datori, pentru că au făcut o investiţie în gazon. Noi nu am ştiut nimic despre această investiţie, înainte ca ea să fie făcută. Stadionul este, totuşi, al CJT, nu al domnului Iancu şi ar fi putut măcar să ne consulte înainte de a se apuca. Faci o investiţie pe proprietatea cuiva, fără să-i ceri acordul, iar apoi îi mai ceri şi bani", a adăugat Sasca.

Condiţii mai dure

În replică, Marian Iancu a spus că are lucruri mai importante de făcut şi că relaţia cu autorităţile este, din punctul său de vedere, una cât se poate de normală. "Neînţelegerile dintre noi sunt istorie. Avem probleme mult mai importante de rezolvat. Relaţia este una normală", a declarat patronul "Poli" Timişoara.

Nici reprezentanţii Primăriei Timişoara nu sunt foarte fericiţi de contractul de sponsorizare pe care îl au cu echipa etalon a oraşului şi au de gând să schimbe regulile jocului. "O viitoare colaborare va sta sub semnul revizuirii contractului. Una din condiţii ar putea fi participarea în Liga Campionilor", a declarat viceprimarul Adrian Orza.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite