Starea jurnalistului de război Mile Cărpenişan, internat la terapie intensivă, se îmbunătăţeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mile Cărpenişan
Mile Cărpenişan

Jurnalistul timişorean Mile Cărpenişan a ajuns în urmă cu câteva zile la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Timişoara acuzând o stare generală alterată. Medicii l-au internat de urgenţă şi, din păcate, s-a constat faptul că pacientul intrase în şoc septic.

Surse din interiorul Spitalului Judeţean din Timişoara ne-au confirmat faptul că starea jurnalistului este puţin mai stabilă. Mile Cărpenişan reacţionează bine la tratamentul aplicat (dializă), iar cadrele medicale care se ocupă de el se arată încrezătoare în şansele acetuia de a-şi reveni.

Reporterul de război al Antenei 1, Mile Cărpenişan, a fost internat în urma unei septicemii. Jurnalistul a fost internat la Spitalul Judeţean din Timişoara în urmă cu câteva zile. Starea lui s-a înrăutăţit şi, vineri, a intrat în comă, în urma unui şoc septic şi a unui blocaj renal.

Mile Cărpenişan are nevoie urgent de transfuzie de sânge din grupa A2 pozitiv. În urmă cu mai puţin de trei săptămâni, Mile Cărpenişan a organizat, la Timişoara, o licitaţie caritabilă pentru salvarea unui tânăr diagnosticat cu leucemie. Jurnalistul şi-a vândut atunci casca pe care a purtat-o în toate misiunile jurnalistice în teatrele de război.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite