Un copil de grădiniţă din Timişoara s-a întors din excursia de la munte cu mâna ruptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal la o grădiniţă din Timişoara. O educatoare este acuzată de neglijenţă în serviciu, deoarece un copil a ajuns la spital aseară cu mâna ruptă după ce s-a întors dintr-o excursie de la Văliug, judeţul Caraş-Severin

Un copil de doar patru ani a ajuns aseară cu mâna ruptă la secţia de urgenţe a Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu". Se pare că acesta era plecat în excursie cu colegii de grădiniţă şi a intrat într-o altercaţie cu un coleg de-al său. Părinţii o acuză acum pe educatoare de neglijenţă şi sunt, după câte se pare, hotărâţi să depună plângere la poliţie.
Directorul spitalului "Louis Ţurcanu", Eugen Boia, spune că micuţul a fost internat aseară cu o fractură la una din mâini. "Copilul este internat la noi cu o fractură la mână. I s-a pus ghips", a declarat Boia.

Inspectorul şcolar responsabil de grădiniţe, Silvia Dan, nu confirmă altercaţia şi a declarat că băieţul a căzut, în timp ce se juca. "Erau într-un loc de la joacă de la Văliug, alături de copiii de la grădiniţa de acolo. Din nefericire, copilul a căzut şi şi-a rupt mâna. Este regretabil ceea ce s-a întâmplat. Excursia a fost aprobată şi erau suficienţi supraveghetori. Într-un moment de neatenţie, s-a întâmplat această nenorocire. Părinţii nu au depus până acum nicio reclamaţie împotriva educatoarei", a spus Silvia Dan.

Copiii au mers în excursie la Văliug ca să-şi viziteze fosta educatoare, transferată anul trecut la grădiniţa din zonă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite