Accident cu un mort, două victime în comă şi o a treia persoană grav rănită din cauza unui traficant de ţigări netimbrate UPDATE+FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane sunt în stare gravă,  în urma unui accident care a avut loc în urmă cu puţin timp pe drumul ce leagă Şag de Jebel. Unul dintre cei doi conducea un WV Passat roşu, plin cu ţigări de contrabandă, iar oamenii legii spun că este un traficant de ţigări cunoscut. Medicii de pe ambulanţa SMURD au fost nevoiţi să resusciteze una dintre victime, care în drum spre spital rămă

Ora 23.00 Medicii de la Spitalul de Urgenţă Timişoara spun că două victime rezultate în urma accidentului se zbat între viaţă şi moarte, unul dintre ei fiind în comă. A treia victimă este în stare gravă. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire ale unuia dintre contrabandişti.

Ora 22.40 Coada de maşini se întinde pe câţiva kilometri în ambele sensuri de circulaţie. Doar în acest moment, poliţiştii au reuşit să elibereze zona, dar se circulă greu şi din cauza şoselei alunecoase.

image

Foto: Maşina contrabandiştilor şi zona unde erau ascunse ţigările

Ora 22.15. Motorul Passat-ului roşu, plin cu ţigări de contrabandă, a fost găsit, într-un şanţ, la 12 metri distanţă de locul în care s-a oprit maşina. Perimetrul în care a avur loc teribilul accident este în continuare păzit de un cordon de poliţişti.

Ora 21.50 Din primele cercetări ale poliţiştilor, şoferul maşinii WV Passat de culoare roşie a intrat pe contrasens, venind dinspre Moraviţa, şi a izbit un alt W de generaţie mai nouă. În maşina care circula regulamentar se afla un bărbat împreună cu fiul său de 17 ani, care se zbate acum între viaţă şi moarte. Bărbatul din maşina VW Passat nouă era, potrivit unor surse ale poliţiei, un apropiat al DPIR.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA TERIBILUL ACCIDENT DE CIRCULAŢIE

În aceste momente, ambele maşini sunt încă la locul accidentului, iar poliţiştii păzesc perimetrul cu stricteţe, din cauza implicării în accident a contrabandistului. Din primele cercetări, acesta este vinovat de producerea accidentului.

image

Foto: Maşina contrabandiştilor, cei vinovaţi pentru producerea accidentului

Drumul este alunecos, acoperit cu o substanţă necunoscută, care pare a fi ulei sau motorină, iar martorii oculari spun că şoferul Passatului roşu circula cu viteză atunci când a intrat în depăşire.

Criminaliştii inspectează zona, după ce mai multe maşini de descarcerare şi ambulanţe au preluat victimele accidentului.

image

Foto: Şoferul maşinii a murit în urma impactului

Două maşini s-au ciocnit, în această seară, între comunele timişene Şag şi Jebel. Una dintre maşini, un VW Passat roşu, cu numere de Braşov, la bordul căreia se aflau doi arădeni, venea dinspre Moraviţa spre Timişoara. La ieşirea dintr-o curbă, şoferul a intrat într-o depăşire. Martorii oculari spun că maşina avea cel puţin 140 de kilometri la oră. Şoferul nu a mai reuşit să reintre pe banda lui de mers, astfel că a intrat în plin într-un alt autoturism VW Passat, de generaţie mai nouă, ce venea dinspre Timişoara. Impactul a fost atât de puternic încât Passat-ul de generaţie nouă a ajuns în plin câmp, şoferul murind pe loc. În urma impactului a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

image

Încercând să salveze vieţile celor de la bordul VW Passat roşu, pompierii au descoperit că portbagajul maşinii era burduşit cu ţigări, ba chiar că sunt maşina exista o trapă secretă plin că ţigări "Capital". Oamenii legii susţin că cei doi arădeni îşi câştigau existenţa din contrabadă.

În ambele maşina se aflau câte două persoane.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite