Accident spectaculos în centru: A zburat într-un stâlp care a spart vitrina de la Piranha GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii care se aflau în centrul oraşului miercuri de dimineaţă au fost şocaţi de un accident provocat de un tânăr de 23 de ani. Acesta nu a acordat prioritate de trecere şi a lovit o Dacie după care a intrat într-un stâlp, care, mai departe, a căzut pe un geam al localului Piranha.

Vezi imagini cu accidentul de pe strada Vasile Alexandri

Un nou accident spectaculos a avut loc în plin centrul oraşului. Şoferul unei maşini de firmă, care circula pe strada Eugeniu de Savoya susţine că nu a văzut semnul de cedează trecerea din intersecţia cu strada Vasile Alexandri şi a fost lovit de un taximetrist care conducea o Dacia Logan. După impact, dubiţa a sărit pe trotoar, a lovit un stâlp de Telpark, care mai apoi a căzut peste geamul clubului Piranha.


image

"Nu mi-a acordat prioritate. Nu aveam viteză nici eu, nici el, altfel ar fi fost mult mai grav. În momentul în care ne-am tamponat au sărit airbagurile din maşină. Din cauza asta sunt zgâriat pe mâini. Sunt periculoşi cei care circulă cu maşinile de firme, nu se uită", a spus taximetristul Toader Lazi.


image

Şoferul vinovat de accident susţine că nu a văzut semnul de cedează din cauza unei reclame. Noroc că în acel moment nu a fost nicio persoană pe partea clubului Piranha. O speriătură au tras şi cei aflaţi în local, după ce stâlpul lovit de maşină a căzut pe unul din geamuri făcându-l ţăndări.


image

"Tânărul de 23 de ani nu a acordat prioritate în intersecţia străzilor Vasile Alexandri cu Eugeniu de Savoya. Noroc că nu s-au înregistrat victime", a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite