Exerciţiu de imagine pe centura Timişoarei: altă inaugurare deşi lucrarea nu este gata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Decizia i-a luat prin surprindere pe constructori care mai au de lucru pentru finalizarea proiectului care include şi două pasaje. La finalizarea lucrării, şoferii vor putea intra pe centura oraşului direct de pe drumul naţional Lugoj - Timişoara.

Şoseaua de ocolire a Timişoarei s-a închis în urmă cu o lună pentru o perioadă de două săptămâni. Restricţia a fost impusă pentru turnarea ultimului covor asfaltic, cel de uzură. În realitate a fost nevoie de mult mai multe lucrări pentru că în iarnă centura s-a inaugurat la viteză înainte de alegeri.

„S-a vrut atunci să se dea drumul pentru a decongestiona traficul din oraş în plină iarnă. A fost o deschidere provizorie", a spus Dănuţ Dascălu, managerul de proiect al firmei constructoare. Şeful Regionalei de Drumuri şi Poduri Timişoara, Ioan Maliţa, a spus în această dimineaţă că se face recepţia lucrărilor de semnalizare a centurii şi astăzi se deschide circulaţia.


Cu toate acestea, lucrările sunt departe de a fi terminate. „Ne-a luat prin surprindere această decizie instantanee. Din punctul nostru de vedere, al firmei, nu s-a pus niciun moment problema ca restricţia să fie de numai două săptămâni", a mai spus Dascălu. Aceasta a adăugat că până la sfârşitul lunii vor fi gata şi cele două pasaje.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite