FOTOGALERIE: Locatarii unui bloc din Timişoara au fost evacuaţi şi două femei sunt intoxicate în urma unui incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane au ajuns în stradă acum câteva zeci de minute din cauza unui incediu care a cuprins o parte dintr-un apartament situat într-un bloc pe strada Şt. O. Iosif din Timişoara. Două persoane au fost transportate de urgenţă la spital, după ce s-au intoxicat cu fum.

Agitaţie mare, în această dimineaţă pe strada Ştefan Octavian Iosif, din cartierul Fabric din Timişoara, unde un bloc întreg a fost evacuat. Din cauza unui scurtcircuit care s-a produs într-un apartament situat la etajul trei a izbucnit focul. Flăcările au fost observate de vecini, care i-au anunţat şi pe pompieri.

image

„Pe mine pompierii m-au scos din apartament. Ieşea fum mult. Normal că ne-am speriat, dar bine că nu a ars apartamentul prea tare", a spus Teodor Martin, de 57 de ani, un locatar. Două autospeciale ale pompierilor militari au intervenit pentru a lichida flăcările, în acest timp, un echipaj medical acordându-le ajutor medical celor evacuaţi. Două persoane, care locuiau în apartamentul incendiat, au fost transportate la spital, unde nu a fost nevoie de internare.

VEZI AICI FOTOGALERIE CU INCENDIUL ŞI URMĂRILE

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite