Un copil de şase ani a fost internat la Spitalul de Copii din Timişoara, după ce bunicul l-a înjunghiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii îl supraveghează pe copilul înjunghiat
Medicii îl supraveghează pe copilul înjunghiat

Poliţiştii anchetează un caz foarte grav care s-a petrecut marţi seara în Timişoara. Un minor de doar şase ani a fost internat la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu, cu o rană în spate, care, din primele date, se pare că ar fi fost provocată de bunicul micuţului, care l-a lovit peste spate cu o plasă în care se aflau mai multe cuţite.

Medicii de la spital l-au băgat imediat pe copil în sala de operaţie pentru a vedea dacă au fost atinse organe interne. "Copilul a venit în stare stabilă şi este în sala de operaţie pentru a vedea dacă au fost afectat organe interne. Dacă nu vor fi constatate leziuni interne grave, copilul se va reface în câteva zile", declara seara trecută medicul Mihai Gafencu, de la Spitalul de Ccopii din Timişoara.

Declaraţii contradictorii
Poliţiştii au doua variante pe care trebuie să le ancheteze în acest caz. Bunicul spune că nepotul său a căzut, din întâmplare, peste o plasă în care erau mai multe cuţite şi pe care el a lăsat-o pe un pat, când a venit acasă. La rândul său, un amic al copilului cu care acesta se juca, le-ar fi spus poliţiştilor că ei se jucau, făceau gălăgie, iar bunicul care sosise nu demult de la serviciu s-a enervat şi şi-a lovit nepotul cu plasa peste spate. "Bunicul a fost audiat. Aşteptăm să primim date despre numărul de îngrijiri medicale de care are nevoie minorul  pentru încadrarea juridică a faptei", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Emil Andrei.

Internat la spital
În prezent, copilul este internat la spital iar starea lui este stabilă, el fiind supravegheat de medici.
Copilul trăieşte la Timişoara cu bunicii lui, părinţii fiind plecaţi la muncă în străinătate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite