Elevul agresor de nota 10 va fi exmatriculat, iar victimele sale vor munci în folosul şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevul care şi-a înjunghiat doi colegi va fi exmatriculat din şcoală, conform propunerilor făcute de Comisia de Disciplină, întrunită imediat după incident. Decizia finală aparţine Consiliului Profesoral al Liceului Auto, care se va întruni vineri. Nici victimele nu scapă nepedepsite: cei doi elevi răniţi vor avea nota scăzută la purtare, vor fi eliminaţi cinci zile din şcoală şi vor munci alte cinci zile în folosul şcolii.

Incidentul care a aruncat, ieri, o lumină proastă peste Liceul Auto din Timişoara este drastic sancţionat de profesori şi de conducerea şcolii. Directoarea Miriana Iancovici Wolf a declarat astăzi că imediat după incident faptele elevilor au fost supuse unei dezbateri în cadrul Comisiei de Disciplină. "Profesorii au propus o serie de măsuri, dar care vor fi decizie de Consiliul Profesoral care se întruneşte vineri. În mod cert elevul va fi exmatriculat. Aceasta este propunerea Comisie de Disciplină", a spus directoarea Liceul Auto.

Pedepse şi pentru victime

Elevii care au fost înjunghiaţi vor fi şi e sancţionaţi, după ce, conform anchetei poliţiştilor, a ieşit la iveală faptul că de mai mult timp îl şicanau pe elevul care a folosit o armă albă împotriva lor. Victimele au avut un compartament care a determinat reacţia tânărului Alexandru Şchiopescu, cel care nu a mai suportat să fie umilit şi discriminat pentru că este "oltean". "Ceilalţi doi elevi vor fi eliminaţi din şcoală pentru cinci zile, de asemenea, alte cinci zile, vor munci în folosul şcolii pentru că nu au respectat regulamentul şi au ieşit din incintă în timpul orelor de curs. Media lor la purtare va fi scăzută la 7", a mai spus directoarea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite