Furt: ziua în amiaza mare, a intrat cu forţa pe geamul unui apartament de la etajul întâi şi a ieşit cu un laptop, pe uşa din faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul suspectat că ar fi intrat pe fereastra unui apartament de la etajul unu
Bărbatul suspectat că ar fi intrat pe fereastra unui apartament de la etajul unu

Dorel C. este suspectat că ar fi escaladat o clădire până la etajul întâi, de unde a ieşit apoi cu un laptop, chiar pe uşa principală. Acolo îl aştepta presupusa tovarăşă de furt.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani şi o femeie de 24 de ani sunt cercetaţi pentru comiterea unui furt din locuinţă, relatează Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş. Conform IPJ, Dorel C. a intrat pe geamul unui imobil de pe strada Ana Ipătescu, joi 15 septembrie, în jurul orei 12.

Escaladând clădirea, bărbatul ar fi forţat fereastra intrând într-un apartament de la etajul unu, de unde a ieşit apoi, pe uşa principală de acces, cu un laptop. Afară era aşteptat de Maria C. Ambii au fost observaţi şi reţinuţi de un vecin, care a sesizat autorităţile din cadrul Secţiei 3 de poliţie. Ambii suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timiş, cu propunerea de arestare preventivă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite