Timişoara: Cadoul „Adevărul” pentru fanii Poli: poster cu echipa favorită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii aşteaptă ca echipa lor de suflet să obţină şi pe terenul de acasă un rezultat care să-i facă mândrii.

Peste 80% din bilete pentru partida cu Şahtior Doneţk de mâine seară au fost vândute. Cele mai bine căutate bilete au fost cele de la peluza sud, cu 50 lei, unde au mai rămas aproximativ 200 de bilete.

„Avem o surpriză pentru suporteri. S-a decis să se mai pună în vânzare bilete pentru cele 800 de locuri care ar fi trebuit să reprezinte zona de tampon de la peluza nord”, a spus Florin Ilie, responsabilul cu distribuirea biletelor.

Al 13-lea jucător

La tribuna I şi tribuna II, unde un bilet costă 100 lei, au mai rămas libere locurile cu vizibilitate slabă. „Cam 3.000 de locuri sunt foarte proaste. De obicei nu stă nimeni pe primele trei rânduri din cauza gardurilor. Mai avem bilete destule şi pe lateralele tribunelor”, a mai spus Florin Ilie.

Pentru acest meci, suporterii lui „Poli” vin cu un nou îndemn. „Trebuie să fim nu un al 12-lea jucător, ci al 13-lea. Pentru aceasta, la intrare, se vor împărţi fluturaşi care conţin cântece şi îndemnuri. Vrem ca tot stadionul să susţină echipa, nu doar cei din peluză”, a mai declarat Florin Ilie.

Investiţii în plasme

Barurile şi terasele din Timişoara se pregătesc să fie pline ochi cu fani ai echipei timişorene. Pe aproape fiecare terasă există un ecran sau un televizor la care fanii „Poli” pot urmări meciul săptămânii. Cei care nu au reuşit să pună mâna pe un bilet la meci, vor ieşi pe terase. Timişorenii pasionaţi de fotbal au început deja să facă rezervări pentru mese la baruri şi la terase. Toată lumea ştie că seara de mâine va fi colorată în alb şi violet, aşa că unele baruri s-au pregătit de câteva zile cu multe mese şi scaune.

Cresc vânzările la bere

„Când e meci se consumă multă bere, cam dublu decât în serile normale”, a spus Daniel Duma, angajat al unei pizzerii cu profil sportiv.

Luaţi înapoi numele şi culorile „Poli“!


Mai e o zi până la marele meci din turul preliminar, dintre FC Timişoara şi Şahtior Doneţk! Mâine, în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, ziarul „Adevărul“ va fi însoţit de un poster-cadou, tipărit pe hârtie lucioasă. Totul la preţul obişnuit: 1,2 lei.
Suporteri, numele „Poli” şi culoarea violetă v-au fost luate! Pentru meciul de mâine, „Adevărul” vi le dă înapoi. Le regăsiţi pe una dintre feţele posterului. Sunteţi aşteptaţi să coloraţi stadionul în violet la Timişoara. Nimeni nu vă poate opri!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite