Ada Milea cântă pentru un fond din care se vor finanţa proiectele liceenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ada Milea va fi însoţită pe scenă de Bobo de la Fără Zahăr
Ada Milea va fi însoţită pe scenă de Bobo de la Fără Zahăr

Artista va concerta în oarşul de pe Bega la invitaţia unui grup de adolescenţi care vor să susţină ideile colegilor lor. Concertul va avea ca scop strângerea de fonduri pentru finanţarea de proiecte ale elevilor din Timişoara.

În cadrul programului Youthbank, 13 liceeni din Timişoara s-au mobilizat pentru a aduna bani care să fie folosiţi pentru a transforma în realitate proiecte ale tinerilor. Misiunea concertului este inedită: banii adunaţi vor fi depuşi într-un cont destinat liceenilor.

Concertul Adei Milea va avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul" din Timişoara, duminică, 21 februarie. Mai mult, artista va fi însoţită de Bobo, unul dintre membrii formaţiei Fără Zahăr. „Ada Milea a fost încântată de propunerea noastră şi a vrut să ne ajute. La fel, domnul director Gârboni, ne-a sprijinit foarte mult", a spus Miriana Munteanu, membră fondatoare Youthbank Timişoara.

Cei doi vor interpreta părţi din „Naşul", după Nikolai Gogol, un spectacol regizat de Alexandru Dabija.

Susţinere pentru tineri

Oricine este fan Ada Milea şi vrea să ia parte de la un eveniment dedicat proiectelor tinerilor din Timişoara este aşteptat la Filarmonică, de la ora 19.00. biletele costă între 15 şi 35 de lei şi pot fi achiziţionate de la Librăriile Cărtureşti, sau de la casieria 2 a Filarmonicii „Banatul". „Ne aşteptăm să vină foarte mult lume, foarte mulţi tineri. Sperăm să adunăm suficienţi bani din evenimente pentru a putea derula programul", a continuat Miriana Munteanu. În plus, tinerii se vor ocupa şi de organizarea altor evenimente, care vor avea acelaşi scop. „Vor mai urma o expoziţie de artă cu lucrări ale liceenilor şi un bal al tocurilor înalte", a continuat Miriana. Toţi banii adunaţi de pe urma acestor evenimente vor fi depuşi în fondul destinat proiectelor liceenilor timişoreni şi vor fi folosiţi pentru a le finanţa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite