Actriţa Alexandra Ioniţă: “Când sexul este minunat, pasiunea puternică, este timpul pentru... despărţire”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Ioniţă şi Cătălin Babliuc în "Breaking Up"
Alexandra Ioniţă şi Cătălin Babliuc în "Breaking Up"

Piesa "Breaking Up", de dramaturgul american Michael Cristofer va putea fi urmărit şi de timişoreni. Aceasta este o savuroasă reflecţie asupra ce mai înseamnă astăzi iubirea. Spectacolul va avea loc joi, nu pe scena teatrului, ci într-unul din cluburile timişorene.

Teatrul îşi face loc din nou în Club 30. După două luni de concerte săptămânale, Club 30, propune un spectacol mai puţin obişnuit. Piesa de teatru „Breaking Up”, de dramaturgul şi regizorul american de renume Michael Cristofer.
O piesă despre faptul că ceea ce aduce doi oameni împreună nu este neapărat şi ceea ce îi ţine împreună. Ea şi el par făcuţi unul pentru celălalt, dar cu toate acestea, toate lucrurile care îi unesc nu îi pot salva de despărţire. După un lung şir de separări şi regăsiri, cei doi ajung să se căsătorească, fiecare cu altcineva, au copii si  trăiesc vieţi separate. Patru ani mai târziu viaţa îi aduce din nou faţă în faţă”, a spus Oltea Zambori, din partea organizatorilor.

Piesa “Breaking Up” este o reflecţie asupra a ceea ce a ajuns sa însemne astăzi iubirea, relaţia de cuplu, este prezentată de actriţa Alexandra Ioniţă astfel: ”Când sexul este minunat, pasiunea – intensă şi iubirea – puternică, este timpul pentru... despărţire”.

Alexandra Ioniţă (Alice) şi Cătălin Babliuc (Steve) au jucat în premieră această piesă la Teatrul LUNI -Green Hours Bucureşti, apoi la Festivalul de teatru Undercloud (Bucureşti 2010) unde piesa s-a bucurat de un succes deosebit. Regia spectacolului este semnată de cei doi protagonişti. Spectacolul va avea loc joi, cu începere la ora 21.00, iar preţul unui bilet este de 15 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite