VIDEO+FOTO Actorul Ioan Strugari va fi înmormântat purtând costumul de la piesa pe care a iubit-o cel mai mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un oraş întreg continuă să îl plângă pe actorul Teatrului Naţional din Timişoara, Ioan Strugari. Conducerea instituţjei de cultură a fost de acord ca pe ultimul drum, Ioan Strugari să fie îmbrăcat cu costumul pe care l-a purtat ultima oară pe scena teatrului. Rudele spun că actorul iubea fiecare piesă de teatru, dar Cehov şi piesa "Trei surori" îl impresiona cel mai mult.

Familia, prietenii şi colegii se pregătesc să îl conducă pe ultimulş drum pe Ioan Strugari. Pentru că teatrul a reprezentat viaţa pentru actor, familia a fost de acord ca slujba de înmormântare să aibă loc mâine la Teatrul Naţional din Timişoara, începând cu ora 13. Două ore mai târziu, coloana funerară va pleca spre cimitirul din Calea Şagului.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU IOAN STRUGARI PE SCENĂ

Actor al Teatrului Naţional din Timişoara mort în urma unui stop cardio-respirator

Ioan Strugari îşi petrecea vacanţele de vară la Bistriţa

"Odată cu Uţu a murit şi spectacolul. Avea o bucurie copilărească pentru fiecare rol. Era actorul perfect. Avea pasiune, avea o energie incredibilă. Nu credeam niciodată că o să fie învins de o boală. Nu era genul de persoană care să renunţe să lupte. Părea invicinbil", a spus Ada Lupu, directoarea Teatrului Naţional din Timişoara.

image
image
image

Conducerea instituţiei de cultură nu a stabilit durata pentru care pe faţada Operei şi Teatrului Naţional din Timişoara va fi afişat un banner în memoria iubitului actor. La înmormântarea de mâine sunt aşteptate câteva sute de persoane.

image
image
image

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite