Mister nou în crima de la Medicină: cămătarul care a violat-o pe studenta ucigaşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Studenţii ucigaşi de la Medicină s-au certat în duba Poliţiei şi nu îşi mai vorbesc
Timişoara: Studenţii ucigaşi de la Medicină s-au certat în duba Poliţiei şi nu îşi mai vorbesc

Sergiu Florea, studentul ucigaş de la Medicină, a spus judecătorului că iubita sa, Carmen Bejan, a fost violată de un cămătar din Timişoara, cu o lună şi jumătate înainte ca ambii studenţi să-l tranşeze pe Trifu Schroth, de 56 de ani, judecător în staborul ţigănesc.

Studentul ucigaş de la Medicină, Sergiu Florea, de 20 de ani, a povestit pentru prima dată, miercuri, în faţa judecătorului Mircea Creţu de la Tribunalul Timiş, că iubita sa a fost violată de un cămătar. „Ea a mers să ia bani împrumut, pentru că avea probleme financiare. Eu am sfătuit-o să meargă la poliţie, însă ea a spus că violatorul are multă influenţă în oraş”, a declarat Sergiu Florea, în faţa instanţei. 

Deşi Sergiu a spus că relaţia lui cu Carmen era pe final înainte de crimă şi că lui nu îi mai păsa că iubita lui se prostituează, criminalul i-a luat totuşi apărarea şi a încercat să îi găsească o scuză. „Eu i-am spus să facă ce vrea cu corpul ei. Însă după ce a fost violată, eu cred că a fost marcată. A rămas cu traume în urma violului. Probabil că în momentul în care a atacat-o Trifu Schroth şi a fost violent cu ea, ea s-a simţit în aceeaşi postură din timpul violului. De aceea a reacţionat aşa de violent”, a spus tânărul în faţa instanţei de judecată.

Carmen Bejan a refuzat să depună mărturie în faţa instanţei, însă avocatul studentei ucigaşe susţine că povestea cu cămătarul este fictivă. „Este o prostie. Este o invenţie. Nu este adevărat că tânăra a fost violată”, a declat avocatul tineri, Daniel Sabou.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite