Acțiune spectaculoasă la Timișoara: cățelul cu bidonul de plastic pe față a fost capturat GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cățelul cu bidonul pe cap a fost salvat
Cățelul cu bidonul pe cap a fost salvat

Peste 30 de persoane au participat astăzi în Cimitirul Evreiesc la căutarea și prinderea câinelui care de cel puțin cinci zile avea pe cap un bidon de plastic, de cinci litri, din cauza căruia nu putea mânca sau să bea apă și risca să moară

De câteva zile, membrii asociației Pet Hope, de la Asociația Studenților în Medicina Veterinară, de la Coalitia pentru apararea drepturilor animalelor (ADA), cât și timișoreni iubitori de animale, și-au dat întâlnire la Cimitirul Evreiesc pentru a rezolva un caz alarmant.

Cu toții au încercat să găsească și să prindă un câine care și-a băgat capul într-un bidon de plastic de cinci litri și de care nu s-a mai putut descotorosi.



GALERIE FOTO MOBILIZARE GENERALA

Specialiștii au susținut că animalul trebuie prins de urgență, pentru că fără mâncare și, în special, din lipsa apei, va muri. Câinele a fost văzut prima dată cu bidon pe cap în urmă cu cinci zile, dar nimeni nu știe de când se afla în această situație.

Timp de trei zile, iubitorii de animale au încercat să prindă câinele, însă nu au avut succes. Cimitirul Evreiesc se întinde pe un spațiu imens, existând veritabile zone de junglă de tufe, măceș și bălării înalte. Speriat și hăituit, câinele cu bidonul pe cap a reușit de fiecare dată să scape și să se ascundă.



GALERIE FOTO CÂINELE A FOST PRINS


Peste 30 de persoane au participat astăzi în cimitir la căutarea și prinderea câinelui. De această dată au avut noroc. Câinele a fost capturat. Deshidratat, înfometat și cu multe răni pe corp din cauza spinilor din tufărișuri, animalul a fost dus la un cabinet veterinar unde i s-a pus o perfuzie.

A fost dat în urmărire în același cimitir și un câine care avea înfipt într-un picior un ac de la perfuzie, acesta fugind de la un cabinet veterinar. Din neferire, până la această oră, cățelul nu a mai fost văzut. Viața acestuia nu îi este pusă în pericol astfel că s-a decis căutarea lui într-o altă zi.

Mobilizare generală în Cimitirul Evreiesc Acțiune de salvare în Cimitirul Evreiesc
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite