Acţiune "de amploare" a poliţiei: au găsit 107 pachete de ţigări în piaţă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După modelul descinderilor din vama Moraviţa şi Naidăş, şi poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Timiş au descins în mai multe pieţe din Timişoara în căutarea traficanţilor de ţigări şi a cartuşelor netimbrate.

UPDATE, ORA 16.30

„Deşi acţiunea a avut un rol preventiv, totuşi au fost depistate şi persoane care încălcau prevederile legale, fapt pentru care poliţiştii le-au aplicat acestora 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.605 lei. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 107 pachete de ţigări netimbrate şi mai multe parfumuri expuse în vederea comercializării, fără documente de provenienţă", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi:

Exclusiv: Bişniţarii din Iaşi profită de descinderile din vămi: Au scumpit ţigările cu un leu (FOTO, AUDIO)

Una dintre locurile în care a avut loc descinderile este Piaţa 700 din Timişoara. Oamenii legii au blocat toate ieşirile din piaţă şi au verificat fiecare maşină în parte, dar şi comercianţii şi tarabele. După minute bune de căutare, poliţiştii au făcut şi prima captură: două cartuşe. Proprietarul ţigărilor le-a spus poliţiştilor că întâmplător trecea prin piaţă şi că ţigările au fost cumpărate din vamă pentru a le fuma şi nu pentru a le vinde.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite