Accident violent între Timişoara şi Lugoj provocat de un jucător de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au fost distruse în urma accidentului
Maşinile au fost distruse în urma accidentului

Patru tineri au fost grav răniţi, în această după-amiază, de un şofer grăbit, jucător de fotbal într-o echipă din ligile inferioare, care tocmai plecase de la meci şi se grăbea acasă. Şoferul nu a acordat prioritate şi a intrat în viteză pe şoseaua naţională. Circulaţia între Timişoara şi Lugoj a fost blocată zeci de minute pe ambele sensuri.

Gravul accident de circulaţie a avut loc la marginea comunei Iosifălău. Şoferul unui autoturism VW Golf a pătruns în viteză pe şoseaua naţională Timişoara-Lugoj fără să acorde prioritate. Martorii oculari le-au spus poliţiştilor veniţi la faţa locului că şoferul Golfului avea viteză şi nici măcar nu s-a asigurat.

În urma impactului, ambele maşini au fost distruse în mare parte, astfel că ambii şoferi au rămas blocaţi în vehicule. Ca atare, a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare. Patru ambulanţe au venit de la Lugoj pentru a le acorda victimelor primul ajutor. Ambii şoferi au ajuns în stare gravă la spital.

Maşinile au fost distruse în urma accidentului

"Şoferul nu a dat prioritate unui alt autoturism şi a intrat în plin în acesta. Patru persoane au fost ranite. În acest caz s-a declanşat o anchetă", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite