Accident spectaculos în Timiş: pasager aruncat prin parbriz, altul prin uşă, iar şoferul blocat în maşina răsturnată GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru echipaje de ambulanţă, una de descarcerare şi mai mulţi poliţişti au căutat pe un câmp din judeţul Timiş victimele unui grav accident de circulaţie. Acestea erau stare de ebrietate şi aveau răni serioase. Maşina în care se aflau s-a răsturnat şi a înaintat mai mulţi metri într-un şanţ.

Accidentul a avut loc la puţin timp după miezul nopţii în apropiere de comuna timişeană Chevereşu Mare. Trei tineri au chefuit toată seara la un birt din apropiere. S-au urcat într-un autoturism Mercedes şi aveau de gând să ajungă acasă, doar că şoferul - şi el aflat sub influenţa alcoolului - a ţinut să conducă agresiv într-o succesiune de frânări şi accelerări bruşte. Nu a ţinut cont de ceaţă şi nici de lapoviţă, lucru care putea să se dovedească mortal.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

image

Pe drum drept, şoferul a pierdut controlul Mercedesului, iar maşina pătruns pe contrasens, de unde s-a proptit în şantul de la marginea drumului. Cum maşina avea viteză, vehiculul şi-a continuat drumul mai mulţi metri, ajungând în final cu roţile-n sus. Martorii oculari au fost cei care au sunat la Serviciul de Urgenţă 112.

Ajunşi la faţa locului în doar câteva minute, medicii l-au găsit pe şofer prins între fiarele contorsionate. Pasagerul de pe scaunul din dreapta a fost găsit la mai mulţi metri de maşină după ce a zburat prin parbriz, în timp ce persoana de pe bancheta din spate a fost aruncată prin uşă pe şosea.

image

Chiar dacă au fost doar trei persoane în maşină, victimele au susţinut că ar fi existat şi o a patra persoană, astfel că salvatorii au fost nevoiţi să cerceteze mai multă vreme zona. Şoferul maşinii a fost internat în stare critică la spital, în timp ce pasagerii au suferit şi ei răni serioase.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite