FOTO Accident mortal lângă Timişoara. Şoferul vinovat nu avea permis, gonea şi era beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de etnie rromă şi-a pierdut viaţa în această noapte în judeţul Timiş, după ce un Alfa Romeo a rupt un stâlp, a lovit o maşină parcată şi s-a oprit într-un copac. Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de poliţişti. Era băut şi nu avea permis, fiind pentru prima oară când se urca la volan.

Gravul accident de circulaţie a avut loc în comuna timişeană Fibiş. O mulţime de oameni s-a strâns la locul accidentului, majoritatea dintre aceştia fiind prieteni cu victimele din maşină. Impactul a fost atât de puternic, încât Alfa Romeo-ul a distrus o staţie de autobuz, astfel că maşina s-a transformat într-un morman de fier contorsionat, fiind găsită cu roţile-n sus.

În maşină se aflau cinci persoane, toate de etnie rromă. Unul dintre pasageri a murit, iar şoferul şi alte două persoane au fost transportate de urgenţă la spital. A cincea persoană din maşină este o fată de 13 ani care a rămas şocată de cele întâmplate.

image

Poliţiştii sosiţi să ancheteze accidentul spun că şoferul nu avea permis, dar acest lucru nu l-a împiedicat să gonească pe drumurile proaste din comuna timişeană Fibiş. Chiar după accident, şoferul a fugit, fiind găsit de oamenii legii ascuns în curtea unei locuinţe. Testat cu etilotestul, organele de poliţie au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0,60 miligrame de alcool în aerul expirat.

image

Cercetările continuă, iar şoferul riscă ani grei de închisoare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite