Accident mortal în sensul giratoriu dintre Timişoara şi Lugoj: un mort şi trei răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc în această dimineaţă şi de vină este şoferul unui BMW, care gonea şi nu a observat sensul giratoriu. Maşina s-a răsturnat de mai multe ori, iar pasagerul de pe bancheta din spate a murit.

UPDATE, ORA 14.40

Medicii Spitalului Judeţean din Timişoara spun că şoferul BMW-ului se zbate între viaţă şi moarte. Specialiştii sunt rezervaţi asupra evoluţiei stării de sănătate a bărbatului. Ceilalţi doi pasageri au fost internaţi în stare gravă, dar se vor face bine.

image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Urmele de frânare de la locul accidentului arată că şoferul gonea şi a observat mult prea târziu sensul giratoriu. Astfel, BMW-ul a intrat în plin în sensul giratoriu, după care autoturismul s-a răsturnat de mai multe ori. În cele din urmă, maşina s-a oprit într-un şanţ de la marginea şoselei. Mai multe ambulanţe au ajuns la faţa locului pentru a acorda victimelor primul ajutor.

A fost nevoie şi de intervenţia pompierilor de la descarcerare, pentru că pe bancheta din spate unul dintre pasageri era prins între fiarele contorsionate. "Un BMW care venea dinspre Timişoara şi se deplasa către Remetea Mare a intrat în bordura de la sensul giratoriu şi a ieşit în decor. În urma accidentului a rezultat un mort şi trei răniţi", a spus Liviu Cristian, de la Poliţia Rutieră Timişoara.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite