Accident mortal în Timiş. Un şofer a fost călcat în timp ce schimba o roată GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un şofer şi-a pierdut viaţa în accident
Un şofer şi-a pierdut viaţa în accident

Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a fost călcat de o camionetă. Victima schimba roata la o maşină, dar şoferul criminal l-a văzut prea târziu.

Accident în lanţ cu final tragic în Timiş, între localităţile Biled şi Becicherecu Mic. Un şofer de 22 de ani, care şi-a tras pe dreapta Dacia între cele două comune, a avut parte de o moarte violentă. Tânărul şi-a dat seama că maşina pe care o conducea are o pană, astfel că a tras pe dreapta. Pentru că în zonă nu există vreo parcare, tânărul a oprit pe drumul naţional, parţial în afara carosabilului.

Un şofer şi-a pierdut viaţa în accident

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Şoferul unei camionate a oprit în spatele Daciei, pentru că nu avea suficient spaţiu să treacă, dar oprirea a fost urmată de un accident în lanţ. De vină se face un şofer bulgar, care avea viteză şi nu a putut să frâneze la timp. Astfel, maşina bulgarului a intrat în plin în cele două vehicule oprite, iar camioneta a ajuns peste tânărul de 22 de ani. Victima şi-a pierdut viaţa pe loc. Poliţia a deschis o anchetă, iar bulgarul s-a ales cu dosar penal.

Citeşte şi blogul jurnalistului Gerhald Ernst pe platforma "ideilibere.ro": AUDIO Când o farsă ajunge o penibilitate. Efectul Buzdugan si Morar

   

image
image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite