Accident feroviar la marginea Timişoarei, după ce un tren a agăţat o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de persoane care călătoreau cu un tren personal au asistat la accidentul feroviar. Trenul în care se aflau a intrat în plin într-o maşină care a derapat în faţa trecerii la nivel cu calea ferată.

Citiţi şi:

Trei trenuri sunt blocate din cauza unei deraieri

Braşov: Gerul a rupt liniile de troleibuz

Operatorii privaţi de transport şi-au anulat cursele în ţară

Accidentul feroviar a avut loc în această după-amiază, la marginea oraşului, în cartierul Freidorf, la o trecere de nivel unde nu există barieră. Grăbiţi spre casă, mai mulţi şoferi care au văzut că se aproprie trenul, au forţat trecerea. Conştient că nu va putea proceda la fel, proprietarul unui Ford a frânat brusc în faţa căii ferate.

image

Cum drumul era îngheţat, în urma frânării, maşina a fost scăpată de sub control, astfel că a intrat cu partea din faţă pe şine. În zadar a mai încercat să frâneze conductorul personalului Timişoara-Cruceni, pentru că distanţa până la autoturismul Ford care a ajuns pe şine a fost mică. Nici şoferul nu a reuşit să se mobilizeze, astfel că a urmat un impact puternic, în urma căruia vehiculul a ajuns într-un şanţ.



Cele câteva zeci de persoane care se aflau în personal s-au speriat teribil, însă când au observat că şoferul maşinii lovite iese pe picioarele lui din maşină, şi-au mai revenit din şoc. Atât maşina, cât şi locomotiva au fost serios avariate, dar din fericire nicio persoană nu a fost rănită. Şoferul Fordului a rămas fără permis în urma accidentului.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite