Accident cu trei victime pe şoseaua care leagă Timişoara de Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina Ford a fost izbită din lateral de un Mercedes
Maşina Ford a fost izbită din lateral de un Mercedes

Un accident rutier cu patru victime a avut loc în urmă cu câteva minute la ieşirea din Voiteg. Potrivit primelor date, două dintre victime sunt încarcerate.

Potrivit poliţiştilor accidentul a fost provocat de o şoferiţă neatentă în vârstă de 50 de ani. Femeia mergea dinspre Timişoara spre Reşiţa. La sensul giratoriu de la Voiteg, femeia a vrut să vireze spre Reşiţa, dar nu a dat prioritate unui Mercedes care venea dinspre Moraviţa. În urma impactului doi pasageri din Mercedes şi unul din maşina femeii vinovate au ajuns la spital pentru îngrijiri. Femeia se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 10.26:
Trei dintre victimele accidentului de la Voiteg au ajuns la Urgenţe la Spitalul Judeţean din Timişoara. Potrivit medicilor care i-au primit, tinerii sunt stabili, în afara oricărui pericol.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Banat au fost anunţaţi în urmă cu cinci minute de accidentul petrecut pe şoseaua care leagă Timişoara de Belgrad. La faţa locului a plecat un echipaj pentru descarcerare. Pompierii şi poliţiştii de la Rutieră nu ştiu deocamdată starea victimelor şi nici condiţiile în care s-a produs accidentul.

Vom reveni cu amănunte

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite