Accident cu fugă provocat de un tânăr fără permis. Atât el, cât şi proprietarul maşinii cu pricina, sunt cercetaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal un tânăr care, deşi nu avea carnet, s-a urcat la la volanul unui autoturism şi a provocat un accident, iar ulterior a fugit. Proprietarul maşinii este şi cel cercetat, pentru că i-a dat-o unei persoane fără permis.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 29 mai, în Parţa. Din cauza neatenţiei, tânărul de 21 de ani a pierdut controlul volanului şi a ieşit cu autoturismul de pe carosabil. Se poate spune că a avut noroc, pentru că în urma accidentului nu a fost nimeni rănit şi s-au înregistrat doar pagube materiale. Speriat pentru că nu avea carnet, tânărul de la volan a dispărut înainte să ajungă poliţiştii la faţa locului. A fost identificat însă ulterior.

„Întrucât persoana în cauză nu poseda permis de conducere şi nici nu a anunţat organele de poliţie de producerea evenimentului rutier totodată luând maşina de la faţa locului, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unu autoturism de către o persoană care nu poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără acordul organelor de poliţie", menţionează Emil Andrei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Potrivit acestuia, oamenii legii au extins cercetările şi asupra proprietarului maşinii, pentru comiterea infracţiunii de încredinţare a unui autoturism pentru a fi condus pe drumul public unei persoane despre care cunoaşte că nu posedă permis de conducere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite