VIDEO Accident cu 105 de kilometri la oră în Timişoara între două maşini care făceau liniuţe. Un elev putea să ajungă sub roţile maşinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj al Poliţiei Rutiere a fost martor la accident. Şoferii celor două maşini făceau liniuţe la marginea Timişoarei, când unul dintre tineri s-a speriat, a încercat să facă un viraj, dar nu a făcut altceva decât să acroşeze în plin cealaltă maşină. Maşina s-a înfipt într-un stâlp, pe care aproape la dărâmat.

image

Accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Alexandrescu din Timişoara. Conform poliţiştilor, maşinile aveau 105 de kilometri la oră, ele fiind surprinse cu aparatul radar. Cei doi tineri se cunoaşteau, astfel că au decis să se întreacă la marginea Timişoarei.

Puţin a mai lipsit ca "liniuţa" să se transforme într-un accident mortal, mai ales că un elev a scăpat în ultimul moment. El putea să ajungă sub roţile uneia dintre maşini, dar a avut spirit de observaţie.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

"Cei doi şoferi au fost amendaţi pentru depăşirea vitezei legale, respectiv pentru că nu s-au asigurat în momentul depăşirilor", a spus Marinela Hotico, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite