Două surori au fugit din Arad pentru a-şi vizita tatăl în Timiş, dar au fost accidentate de tren - UPDATE+FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două surori puteau fi omorâte de tren
Cele două surori puteau fi omorâte de tren

Fetele, de 10 şi 12 ani, au făcut autostopul din Arad până în Timişoara. Cu ghiozdanul în spate, supărate că mama lor nu s-a bucurat de felicitarea primită de 1 martie, fetiţele au plecat în lume. Trebuiau să ajungă în comuna Dumbrăviţa pentru a scăpa de bătăile la care erau supuse de tatăl lor vitreg. După ce sora mai mică a fost lovită de tren, sora mai mare a cărat-o în braţe până la baraca unor muncitori.

CITEȘTE PE ACEEAȘI TEMĂ:

O minoră care a fugit de acasă să-și caute tatăl a fost lovită de tren

Două surori, în vârstă de 10, respectiv 12 ani, au fugit de acasă, din comuna Chesinţ, de lângă Lipova, judeţul Arad. Imediat după sfârşitul orelor de şcoală, tinerele au dat fuga acasă. Vroiau să îi facă o surpriză mamei: o felicitare de 1 martie la care au lucrat toată ziua. Mama lor nu s-a prea bucurat de gestul copilelor ei, mai ales că, în urmă cu câteva minute, tocmai se certase, pentru a nu ştiu câta oară, cu soţulm ei.

image

Cele două copile şi-au făcut un plan ambiţios de a ajunge din judeţul Arad în Timiş, până în comuna Dumbrava, la casa tatălui lor natural. Avea de străbătut câteva sute de kilometri, dar merita, mai ales că fetiţa de 10 ani nu îşi văzuse niciodată tatăl. Până la marginea Timişoarei, cele două copile au făcut autostopul.

Au mers mai mulţi kilometri pe marginea căii ferate. La un moment dat au fost surprinse de un tren, iar fetiţa de 10 ani a căzut lovită. Mecanicul trenului, cel mai probabil, nu şi-a dat seama că cele două surori mergeau pe lângă şine, astfel că nici nu a venit.

image

Foto: Muncitorii care le-au salvat pe surori spun că fata mai mică era plină de sânge

Sora ei a cărat-o în braţe până sub podul de pe Calea Şagului, acolo unde a cerut ajutorul mai multor muncitori care dormeau într-o baracă. aceştia s-au speriat de vizitatirii neaşteptaţi, mai ales că fata cea mică era plină de sânge şi acuza că o durea spatele.

O unitate SMURD le-a preluat pe cele două micuţe, iar în urma analizelor s-a stabilit că surioara cea mică are mâna ruptă şi multiple leziuni craniene.

image

Foto: Poliţiştii au căutat minute în şir probe legate de accidentul fetelor

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite