A scăpat de 10 ani de închisoare după ce şi-a lăsat barbă şi s-a ales cu un nas nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul fusese condamnat pentru că a cumpărat mai bine de 3.000 de tone de porumb, dar a uitat să plătească. Pentru a scăpa de mâna lungă a legii, infractorul a recurs la o serie de trucuri pentru a scăpa nepedepsit.

Pentru că şi-a rotunjit veniturile folosindu-se de file cec false, în urmă cu doi ani, administratorul unei firme s-a ales cu o condamnare la zece ani de temniţă. Cea mai mare parte a pagubei a venit după ce timişoreanul a cumpărat 3.269 tone de porumb furajer, însă a mai şi uitat să plătească. După condamnare, bărbatul a dispărut.

După doi ani de căutări, poliţiştii de la biroul de furturi din autoturisme au reuşit să îl găsească, întâmplător, într-o piaţă a oraşului. Şocul a fost cu atât mai mare cu cât bărbatul reţinut de poliţişti nu semăna câtuşi de puţin cu poza aflată în baza de date cu urmăriţi a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului.

Oamenii legii au stabilit că infractorul şi-am lăsat barbă şi a lucrat chirurgical la nasul său, astfel că munca poliţiştilor a fost aproape imposibilă.

Bărbatul a fost cu greu recunoscut de poliţişti
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite