A provocat un accident cu "super motobicicleta", dar de fapt el dormea în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mort de beat, un motociclist a intrat într-o maşină. Cu toate că s-a ales cu răni, poliţiştii au fost nevoiţi să îi explice victimei, timp de jumătate de oră ce s-a întâmplat. În plus, omul cu greu s-a hotărât dacă deţine o motocicletă sau o bicicletă. Motobiclistul părea să fie de pe altă planetă...

Întâmplare de pomină, azi-noapte, pe strada Bader din Timişoara. Un bărbat mult prea obosit din cauza alcoolului pe care îl avea la bord, atât la propriu, cât şi la figurat, a provocat un accident. Aceasta a băut cât l-au dus picioarele, după care s-a suit pe motocicletă, nu înainte de a atârna de ghidoanele vehiculului două sticle cu alcool. Pe strada Baader, omul şi-a pierdut echilibrul, intrând cu vehiculul într-o maşină. Autoturismul a rămas fără o oglindă, în timp ce şoferul mopedului s-a ales cu nasul spart.



Problema întregului accident a fost că poliţiştii au avut nevoie de mai bine de jumătate de oră pentru a explica victimei ce s-a întâmplat. Oamenii legii nu aveau cui să îi explice pentru că bărbatul susţinea că până în urmă cu cinci minute era în pat şi dormea dus. Nu ştie cum a ajuns în stradă, dar motocicleta lovită nu este a lui, asta pentru că el deţine o super motocicletă, nu una normală precum cea care stătea întinsă pe jos. Întrebat cum de are nasul spart, bărbatul le-a spus poliţiştilor că nasul lui este întotdeauna spart, după care a încercat să plece.

image



Cu greu au putut oamenii legii să îl convingă pe bărbat că este sub influenţa alcoolului, dar până la urmă au reuşit, după ce i-au promis că poate pleca cu alcoolul care era agăţat de ghidoane.

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite