A plecat la cheful de 8 Martie și a fost găsit decapitat pe un câmp de lângă casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O familie din Periam trăiește o adevărată dramă. Dan Isai, tată a doi copii, a fost găsit ieri mort, după mai bine de două săptămâni de la dispariție. Modul în care tânărul a murit este încă un mister. 

În 8 martie Dan Isai a plecat de acasă la ferma Smithfield la care lucra. A luat cu el 10 lei pentru colecta făcută de colegi, care vroiau să cumpere ceva femeilor din fermă de 8 martie. După program bărbații au fost cinstiți cu băutură, iar Dan Isai se pare că s-a îmbătat atât de rău că nu a mai reușit să ajungă acasă. „Mai bea și el ca oricare, dar nu s-a mai întâmplat să plece fără să se mai întoarcă”, a spus tatăl tânărului, Ioan Isai. Din acea seară nu a mai fost de găsit. „Nora era la lucru la Sânnicolau. Fata a început să plângă și a sunat la mama să vină acasă că tati nu a venit. La început nora nu a reușit să scape, dar până la urmă a venit”, povestște Lenuța Isai. 

image

În dimineața de 9 martie, familia l-a căutat pe Dan Isai, dar singurul indiciu a fost bicicleta găsită în apropiere. Nici urmă însă de tânăr. „Nu am știut unde să sunăm, ce să facem. Dimineața l-am căutat și am găsit bițicla”, povestește și tatăl lui Dan Isai. Pentru că familia nu a dat de urma tânărului a fost anunțată poliția, iar bărbatul a fost dat dispărut. Ieri după-amiază, trupul tânărului a fost găsit fără sufllare pe un câmp din apropierea localității. 


image

Descoperirea de la fața locului este macabră. Bărbatul a fost găsit decapitat, dar polițiștii exclud varianta unei crime, susțin că victima nu prezenta urme de violență, și cel mai probabil trupul a fost devorat de animale. „Cercetările continuă pentru a se stabili condițiile exacte în care a avut loc decesul”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Timiș, Emil Andrei. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite