A murit strivit de greutatea propriei maşini, într-un canal colector

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul şi-a pierdut viaţa în urma accidentului
Bărbatul şi-a pierdut viaţa în urma accidentului

Bărbatul a fost găsit mort la mai multe ore după producerea accidentului, între Timişoara şi Săcălaz, după ce maşina a derapat, cel mai probabil din cauza vitezei. Maşina s-a răsturnat de două ori, ajungând în şantul plin de apă de pe marginea şoselei.

Ca în fiecare dimineaţă, bărbatul de 42 a plecat din Timişoara spre locul de muncă. Imediat după ce a traversat podul de la ieşire din Timişoara Săcălaz, Dacia în care se afla omul a fost scăpată de sub control. În zadar a mai încercat timişoreanul de 42 de ani să evite un impact, pentru că maşina s-a dat de două ori peste cap, în cele din urmă autoturismul ajungând cu roţile în sus în şantul plin de apă de pe marginea drumului. Şoferul era sub maşină.

image

Cel mai probabil, accidentul a avut loc în jurul orei 5, dar trupul a fost găsit neînsufleţit  în jurul orei 11 de către colegii de lucru ai victimei, aceştia oprindu-se pentru a vedea ce s-a întâmplat, mai ales că încă nu apăruse la lucru. Speriaţi de cele găsite, oamenii au sunat la 112, dar medicii nu au mai reuşit să îl salveze pe şofer. În prezent, oamenii legii încearcă să găsească martori care să fi asistat la tragicul accident.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite