A măturat cu maşina un trotuar în plin centrul oraşului şi a fugit GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul restaurantului sârbesc de pe strada Gh. Lazăr din Timişoara şi-a găsit intrarea devastată. Se pare că o maşină de teren scăpată de sub control a urcat pe trotuar şi a intrat din plin în restaurant.

În acestă dimineaţă, bucătarul restaurantului sârbesc din Piaţa Unirii nr.2 a rămas şocat. Florile ornamentale montate pe trotuar în faţa localului, au fost spulberate şi înşirate pe o porţiune de zece metri. Au rămas în urmă bucăţi din stopul unei maşini şi urmele de roţi în nisip şi pe perete, semn că tot deranjul a fost creat de un şofer.



Vezi galerie foto de la faţa locului

La ora opt, am primit telefon de la bucătarul meu, foarte speriat. Nu ştia ce s-a întâmplat. Credea că este vorba de un vandalism. Se vede clar după înălţime şi urmele de roţi că a fost un <Jeep> care a pierdut probabil controlul şi s-a urcat pe trotuar. Noroc că nu a fost niciun om în drumul său, altfel puteam avea un nou caz Cocoană. De data asta în plin centrul oraşului”, a declarat Mladen Galovici, patronul restaurantului.



La faţa locului a venit şi o persoană care s-a plâns că şi maşina sa, parcată în apropiere, a fost lovită. „Soţia a găsit uşa lovită. Dar era şi o urmă de picior, semn că acei oameni erau beţi”, a declarat martorul.

image
image

Poliţiştii timişoreni efectuează cercetări în acest moment.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite